Mobile Week 2021

Tecnologia per a la ciutadania

Mobile Week 2021

Tecnologia per a la ciutadania

Mobile Week impulsa activitats per reflexionar sobre l’empremta de la tecnologia en la vida quotidiana. Aquesta iniciativa contribueix a apropar la innovació tecnològica a través d’activitats públiques i gratuïtes per debatre, analitzar i experimentar sobre l’impacte de la transformació digital a la ciutadania.

Ha arribat el moment de traspassar la pantalla

La tecnologia s’ha convertit en una part imprescindible de les nostres vides, però alguna vegada has pensat en tota la tecnologia que no veiem? Els algoritmes de les xarxes socials, els softwares que estan automatitzant les nostres professions o la Intel·ligència Artificial que s’ha utilitzat per a gestionar la crisi de la COVID-19. Tot allò que traspassa la pantalla és la tecnologia invisible que desconeixem.
Des de Mobile Week et convidem a aprendre, a debatre i a reflexionar sobre la tecnologia des de la tecnologia. Et convidem a descobrir una Mobile Week més digital, més participativa i més accessible. Una Mobile Week en la qual poder entendre la tecnologia que no veiem. Ha arribat el moment de traspassar la pantalla.