Taller

1a Viquimarató Ribera d’Ebre 2020

Feb 21, 2020 - Feb 21, 2020
17:30H - 19:00H
C. Sant Jordi, 3 de Flix
El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) va organtizar durant els anys 2018 i 2019 a diferents biblioteques de poblacions de la comarca com Móra d’Ebre, Flix, Móra la Nova, La Torre de l'Espanyol, Benissanet i Riba-roja d'Ebre sessions formatives per impulsar el coneixement sobre la Viquipèdia en català i la possible creació d'un grup estable de viqui-voluntaris de la Ribera d’Ebre que treballin plegats per introduir a la Viquipèdia en català el màxim de referències informatives sobre la comarca.

Aquesta activitat te per objectiu principal que durant unes hores es puguin realitzar entrades a tots els apartats de tots els pobles de la comarca a partir d'articles de la revista Miscel·lània del CERE. El segon objectiu és presentar l'entrada de la Viquipèdia que correspon al CERE. I com a tercer objectiu de la Viquimarató crear un grup de viqui-voluntaris de la Ribera d’Ebre que durant els propers mesos treballin plegats per introduir a la Viquipèdia en català el màxim de referències informatives sobre la comarca.

L’activitat està oberta a qualsevol persona que, un cop arribi a la biblioteca de Flix, lloc on es realitzarà l'activitat, se l’ajudarà i se la formarà perquè en el mateix moment faci una nova entrada en un tema que triï que tingui relació amb la Ribera d’Ebre i que existeixin fonts formals reals a Internet sobre ella com pot ser el portal Raco.cat. Aquest projecte i que el CERE coordinarà perquè de forma semestral tots els participants voluntaris ajudin a augmentar la presència d’informació ben referenciada i veraç de la nostra comarca a Internet a través de la gran enciclopèdia digital ca.viquipedia.org.

Aquesta activitat està organitzada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Ajuntament de Flix.

Lloc: Biblioteca Artur Bladé i Desumvila de Flix (C. Sant Jordi, 3 de Flix)

Accés lliure i gratuït