Espai-taller

Continguts accessibles per a totes les persones

Feb 21, 2020 - Feb 21, 2020
09:00H - 12:00H
Pujada de la Mercè, 12
Espai taller amb tres temps on durant el primer, David Sabaté, CEO de Tothomweb, en un espai teòric i didàctic, ens parlarà sobre l’augment de la demanda de continguts accessibles i les avantatges d’adaptar-los, amb una breu pinzellada legal.

En el segon espai, Isaac Padrós, president i fundador de l’Associació de Multicapacitats, juntament amb David Sabaté, faran demostracions pràctiques, on el públic pot participar, sobre com les persones amb diversitat funcional utilitzen les tecnologies.

Per últim, el tercer espai, serà una taula rodona amb la participació de Josep Maria Soler, Albert Carbonell, Sandra Fernández, Pepita Perich i Isaac Padrós. Es debatrà sobre la importància de les noves tecnologies en la inclusió professional per les persones amb diversitat funcional.

Programa
Ponents
Day 21
Espai teòric i didàctic, ens parlarà sobre l’augment de la demanda de continguts accessibles i les avantatges d’adaptar-los, amb una breu pinzellada legal.

Ponents

David Sabaté
Demostracions pràctiques, on el públic pot participar, sobre com les persones amb diversitat funcional utilitzen les tecnologies.

Ponents

Isaac Padrós
David Sabaté
Es debatrà sobre la importància de les noves tecnologies en la inclusió professional per les persones amb diversitat funcional.

Ponents

Josep Maria Soler
Albert Carbonell
Sandra Fernández
Pepita Perich
Isaac Padrós
David Sabaté
Isaac Padrós
Josep Maria Soler
Albert Carbonell
Sandra Fernández
Pepita Perich