Taller

Descobreix la TMB App – Ets com et mous

Feb 26, 2020 - Feb 28, 2020
10:00H - 12:00H
Aprèn a moure’t en transport públic amb els canals mòbils de TMB. Analitzarem les eines digitals que TMB posa a disposició dels usuaris per tal d'ajudar-los a moure's més i millor amb la xarxa de transport públic de Barcelona. Mitjançant casos pràctics, veurem com funcionen els serveis digitals de l'aplicació i el web de TMB, i com en podem treure el màxim rendiment en el nostre dia a dia. Pren el control dels teus trajectes! Ets com et mous!

Et suggerim que et descarreguis la TMB App abans d'assistir a l'esdeveniment.

Una vegada finalitzi el taller, els assistents tindran la possibilitat de visitar en exclusiva un espai singular de TMB.

Taller impartir per: Jordi Desquens, Responsable Estratègia i Canals Digitals de TMB, i  Agustí Albiol, Project Manager Digital de TMB.

En Jordi Desquens és en enginyer industrial per la UPC i Màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació per la UOC, actualment és el responsable de la Unitat d'Estratègia i Canals Digitals de TMB, encarregada de la creació i evolució de canals digitals com la web tmb.cat, la TMBapp i altres canals digitals de la companyia. Prèviament ha treballat a consultoria i ja a TMB com a consultor intern d'organització i projectes, participant en els projectes d'introducció dels canals digitals a la companyia.

L'Agustí és enginyer tècnic de telecomunicacions i llicenciat en Comunicació Audiovisual. Treballa com a Project Manager dins el departament d'Estratègia i Canals Digitals de TMB, departament que lidera l'estratègia i els reptes de digitalització de TMB. Actualment coordinant projectes de transformació que incorporen els canals digitals de la companyia com xarxes socials, webs, apps mòbils, e-commerce i altres com poden ser els assistents de veu o plataformes de màrqueting digital.

Dates: 26 i 28 de febrer.

Lloc: Espai Gaudí | Situat al vestíbul del que havia d’haver estat l’estació Gaudí, a la confluència del carrer de Lepant i l’avinguda de Gaudí.

 

REGISTRA'T