Xerrada i debat

El 4YFN i el MWC i les empreses digitals de l’Ebre

Feb 21, 2020 - Feb 21, 2020
09:30H - 11:00H
C. Sant Valentí, 31
Després de la trobada d'empreses digitals ebrenques que es va realitzar durant la Mobile Week 2019, va sorgir la necessitar d'analitzar una fórmula d'agrupació per millorar professionalment. Durant el 2019 es van realitzar trobades entre el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i diferents empreses del sector digital per veure quina fórmula és la més bona per a totes les parts.

La sessió tindrà dos parts: la primera debatrà sobre el model d'agrupacions empresarials per projectes, tipus Hub o tipus Clúster, on es mostraran exemples existents a les Terres de l'Ebre com el Clúster del Moble de La Sènia o el Clúster TIC del Camp de Tarragona a Reus. Aquesta part anirà a càrrec de Jaisiel Madrid, manager del Living Lab CEFIN. La segona part comptarà amb la participació de Carlos Grau CEO Mobile World Capital BCN que ens exposarà les diferents opcions de relació entre les fires 4YFN i MWC i els sectors digitals de Catalunya.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de diferents empreses del sector digital de les Terres de l'Ebre, així com la col·laboració especial del MW Capital Barcelona.

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre (C. Sant Valentí, 31 de Móra d'Ebre)

Accés lliure i gratuït