Conferència

Inauguració de la Mobile Week Girona 2020

Feb 20, 2020 - Feb 20, 2020
09:30H - 10:00H
Pujada de la Mercè, 12
 

A la Inauguració del Mobile Week Girona intervindran David Ferrer, secretari general de Polítiques Digitals de la Generalitat; i, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona.

La Mobile Week d'aquest 2020 té l'objectiu de ser integradora i inclusiva, planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom, vol que les eines que ofereix la tecnologia digital serveixin per integrar a totes les persones, grans, joves, de diverses capacitats...

La tecnologia digital s'ha d'escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa digital i que tothom participi del coneixement i la ciència, com a eines d'igualtat d'oportunitats i de sostenibilitat.
Programa
Ponents
Day 20
La Mobile Week d'aquest 2020 té l'objectiu de ser integradora i inclusiva, planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom, vol que les eines que ofereix la tecnologia digital serveixin per integrar a totes les persones, grans, joves, de diverses capacitats... La tecnologia digital s'ha d'escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa digital i que tothom participi del coneixement i la ciència, com a eines d'igualtat d'oportunitats i de sostenibilitat. Volem mostrar com la tecnologia i la mobilitat afavoreix la inclusió social de tothom.

Ponents

David Ferrer
Marta Madrenas
David Ferrer
Marta Madrenas