Conferència

Llibre “Tot el que heu de saber d’Internet abans que els vostres fills”

Feb 21, 2020 - Feb 21, 2020
19:00H - 20:00H
Av. Comarques Catalanes, 13 Móra d'Ebre
Presentació del llibre “Tot el que heu de saber d’Internet abans que els vostres fills” del seu autor Francesc Grau i Güell.

Sinopsi: Reviseu de manera periòdica els contactes i les converses dels vostres fills al mòbil? Parleu amb ells sobre què miren a la tauleta? Heu pactat uns límits d’ús d’Internet −d’horaris, d’accés a llocs web o apps−? Sigui quina sigui la resposta, segurament penseu que ho podeu fer millor. I aquest llibre us hi ajudarà. Està escrit per un pare que vol compartir amb altres pares i mares l’experiència d’educar en aquest món digital. A partir de 25 idees clau, hi trobareu informacions i consells útils per aprofitar amb més seguretat totes les oportunitats que ofereix Internet. Veureu que el consell bàsic és l’acompanyament. I sempre que calgui, deixeu el mòbil, apagueu la tauleta i dediqueu-vos a les persones que estimeu.

Francesc Grau és pare de dues criatures i especialista en comunicació digital. S’ha dedicat a l’assessorament d’empreses i a la formació. És autor del llibre Twitter en una semana. Dirigeix Zonetacts, una empresa que ha desenvolupat i comercialitza una app de comunicació corporativa interna.

Aquesta activitat especial adreçada a pares i mares principalment compta amb la col·laboració de la Llibreria Bassa de Móra d’Ebre.

Lloc: Llibreria Bassa de Móra d'Ebre (Av. Comarques Catalanes, 13 de Móra d'Ebre)

Accés lliure i gratuït