Conferència

Mobilitat del futur (La tecnologia que ens mou)

Feb 28, 2020 - Feb 28, 2020
19:30H - 20:45H
Tres experts en aquest àmbit impartiran una conferència individual. En acabar, compartiran els seus punts de vista en una taula rodona.

Sessió presentada i moderada per Laura Sangrà.

Lloc: imaginCafé | Carrer de Pelai, 11.

 
Programa
Ponents
Day 1
On et mous, com et mous i amb qui et mous diu molt de la teva salut. Tu, per exemple, pots proposar-te fer 10.000 passes o quedar més amb els amics per sentir-te millor. Tots nosaltres segurament evitarem Wuhan per no contagiar-nos amb el Coronavirus i els governs decidiran com poden contribuir a erradicar una malaltia contagiosa en funció de com es mou la gent a un país. A través de 3 exemples descobrirem que la mobilitat i la salut estan estretament relacionats.

Ponents

Remko Vermeulen

Moderators

Laura Sangrà
El creixement de nous serveis de mobilitat a les ciutats ens ofereix l'oportunitat de repensar com ens movem en formes més eficients i més sostenibles. No obstant això, el nivell de fragmentació del mercat és molt elevat: actualment existeixen al voltant de 60 serveis de mobilitat amb les seves pròpies apps a Barcelona. La mobilitat com a servei (MaaS) ha nascut per a resoldre aquest desafiament. Descobrirem com la MaaS pot incorporar micromobilitat, taxis, VTCs i transport públic d'una forma molt més simple pels usuaris.

Ponents

Boyd Cohen

Moderators

Laura Sangrà
Durant els últims 5 anys els ciutadans hem vist aparèixer nous mitjans per moure'ns per les ciutats. Tenim més llibertat per fluir en el nostre dia a dia, connectant-nos al ritme de la vida urbana. I també, sent més sostenibles. Què ha motivat aquest canvi? A quins reptes s'enfronta el sector de l'automoció? El moviment és la base del canvi. És necessari desafiar les tradicions, córrer riscs, experimentar èxits i inclús fracassos. Perquè només així neix la innovació.

Ponents

Diana Mesa

Moderators

Laura Sangrà
En acabar, tots els ponents compartiran els seus punts de vista en una taula rodona i respondran les preguntes que hagin pogut sorgir durant la sessió.

Moderators

Laura Sangrà
Remko Vermeulen
Boyd Cohen
Diana Mesa
Laura Sangrà