Technovation Challenge, les nenes fan de mentores per un dia

Feb 19, 2020 - Feb 19, 2020
18:30H - 19:30H
1a planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)
El Tecnovation Challenge, ara “Girls for a change”, és el concurs internacional de nenes emprenedores més i important a nivell mundial. L’any passat va arribar de la mà de Sant Feliu Innova a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat per tal de lluitar contra els estereotips de gènere, impulsar la detecció del talent femení i estimular a nenes i noies a introduir-se en la tecnologia i estudiar carreres científiques o d'enginyeria.

En aquesta sessió presentem un resum del que ha suposat  la participació en l’edició del Technovation Challenge dels grups de Sant Feliu de l’any anterior. Explicació del projecte i de totes les competències que s’hi treballen: ideació, desenvolupament de projecte, comunicació i pitch i òbviament les sessions més tecnològiques algunes on-line i algunes amb reforços i suport de co-mentors que venen cada setmana a Sant Feliu de Llobregat.

Un cop viscuda la primera participació de grups de nenes de Sant Feliu en aquest programa d’abast internacional, volem conèixer de primera mà com ha estat l’experiència de tots els implicats: mentores, grups i famílies, i que ens expliquin els seus projectes. Quin missatge i consells donarien als grups que hi participen enguany?