Conferència

Xerrada: Eines digitals per empoderar a la ciutadania

Feb 14, 2020 - Feb 14, 2020
17:00H - 19:00H
Adoberia Bella
Xerrada realizada per Santi Casas, CEO de Validated ID, i Xavier Vives de Vocdoni, al voltant de la gestió de dades en el món virtual amb l'objectiu de fomentar el control sobre elles de la ciutadania.

Ponents:
- Santi Casas, Enginyer en informàtica de sistemes, actualment és CEO a Validated ID, companyia dedicada a oferir solucions d’identitat digital segura que permetin eliminar l’ús del paper i millorar el treball d’equips i persones.
La seva carrera professional compta amb diferents llocs de responsabilitat vinculats al sector TIC, entre els quals destaca la seva etapa com a director d’un dels primers ISPs espanyols (Ibernet, Telematica) i la seva experiència en identitat digital, signatura electrònica i factura electrònica (Doc On Time, ANCERT i Albalia Interactiva).

- Xavier Vives, Co-fundador de Vocdoni un sistema de vot universalment verificable i resistent a la censura. Prèviament ha dedicat diversos anys a projectes que exploren models alternatius d'identitat i governança fent ús de tecnologies descentralitzades tals com blockchain.
Abans de veure's absorbit pel potencial d'aquestes tecnologies va desenvolupar la seva carrera

Lloc: Adoberia Bella

Carrer del Rec, 21, 23