Family Day

Gaudeix d’un cap de setmana diferent amb les nostres conferències i tallers per a tota la família. Podràs convertir-te en un expert en imatges 3D, construir la teva pròpia mà robòtica o desenvolupar un projecte STEAM entre moltes altres activitats. Totes estan pensades perquè nens i adults passeu una estona divertint-vos junts. Viu experiències úniques al Family Day.

Conferències Family

Apps online per aprendre sobre l’emergència climàtica

Estem en plena crisi climàtica i de biodiversitat i sabem que aquesta dècada serà crucial per a construir un món que sigui sostenible, just, i en el qual els nostres nens i les pròximes generacions puguin viure. L’educació als més petits és fonamental en aquesta crisi, una educació que serveixi per a elevar l’esperit crític i formar a persones que entenguin des de petits que la nostra supervivència depèn de la salut del planeta, de com ens relacionem amb la naturalesa i els animals.
Mar 20, 2021
11:00H
Online

Del camp a YouTube

El jove agricultor, que triomfa amb els seus vídeos sobre la vida a la casa rural de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) i és també el protagonista del cinquè vídeo més vist de l’any 2020, ens parlarà de la seva experiència difonent la cultura tradicional de la seva terra i sent youtuber.
Mar 20, 2021
11:45H
Online

Identitat online i protecció de dispositius i contrasenyes

Uneix-te amb els més petits de la casa a aquesta sessió sobre Ciberseguretat en què, de la mà d’experts d’IBM, aprofundirem en com mantenir-nos protegits i protegir la nostra privacitat en línia, els dispositius i les contrasenyes.
Mar 20, 2021
12:15H
Online

Tallers Family