El futur comença amb tu

La tecnologia ja està present a tots els àmbits de la nostra vida: ha canviat des de la manera que tenim de relacionar-nos, d’aprendre o de buscar feina fins a la manera de moure’ns per les ciutats.
A través de conferències i tallers gratuïts, Mobile Week ofereix les eines necessàries per a la ciutadania se situï al centre d’aquesta revolució digital. És essencial entendre, reflexionar i interactuar amb la tecnologia perquè puguem utilitzar-la a favor nostre, contribuint així a transformar la societat a la qual vivim.

A partir dels tallers i les conferències proposades, descobrirem com la tecnologia juga un paper fonamental en la mobilitat del futur.

Gràcies a les activitats proposades, aprofundirem en les claus per a combinar la Intel·ligència Humana amb la Intel·ligència Artificial per al nostre benestar.

La nova matèria primera de l’economia són les dades i la seva utilització, però en som realment conscients del que això comporta? En els tallers i conferències descobrirem com fer un ús adequat de les dades.

Ciutadania connectada

Passes massa temps amb el mòvil? Ets sempre dels primers en tenir l’últim gadget tecnològic? Hem preparat una activitat interactiva en la qual podràs descobrir quin és el teu nivell de connexió amb la tecnologia a partir d’unes senzilles preguntes. T’hi apuntes a descobrir-ho?

Subscriu-te a la nostra newsletter

Així podràs assabentar-te de totes les novetats i les últimes notícies de la Mobile Week 2020

No Fields Found.