Què és mWeek?

Mobile Week neix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai en el qual poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques.

Tecnologia per a la ciutadania

La tecnologia s’ha convertit en una part imprescindible de les nostres vides. Si mirem al nostre voltant, veiem dispositius mòbils, pantalles, vehicles o màquines que formen part del nostre dia a dia. Però la veritat és que la tecnologia va molt més enllà. Alguna vegada has pensat en tota la tecnologia que no veiem? Els algoritmes de les xarxes socials, els softwares que estan automatitzant les nostres professions o la Intel·ligència Artificial que s’ha utilitzat per a gestionar la crisi de la COVID-19. Tot allò que traspassa la pantalla és la tecnologia invisible que desconeixem.
Des de Mobile Week et convidem a aprendre, a debatre i a reflexionar sobre la tecnologia des de la tecnologia. Et convidem a descobrir una Mobile Week més digital, més participativa i més accessible. Una Mobile Week en la qual poder entendre la tecnologia que no veiem. Ha arribat el moment de traspassar la pantalla.

Mobile Week 2021

Quines seran les habilitats digitals més demandades per al futur? Com ha afectat la pandèmia a l’ús que fem de la tecnologia? Sabem utilitzar internet de manera segura? Mobile Week 2021 aborda qüestions que, per com ens afecten, han adquirit una rellevància especial a l’actualitat.
Amb un programa que abarca ciutats de tota Espanya, aquesta edició ens porta experts que donaran a la ciutadania les claus per a entendre el panorama actual de tres àrees claus: tecnologia i covid, privacitat, i habilitats professionals per al futur. Veurem també de manera pràctica i interactiva com es manifesta aquesta nova realitat tecnològica en el nostre dia a dia i quin paper pot jugar en ella la ciutadania.

FAQs

La Mobile Week és una iniciativa de Mobile World Capital que neix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai de reflexió i participació sobre la transformació digital.
La Mobile Week Barcelona tindrà lloc del 15 al 21 de març de 2021, amb tallers i conferències al matí i tarda. Totes les activitats es realitzen online, així que pots participar des d’on tu vulguis amb un ordinador, una tablet o telèfon mòbil.
Aquest any, degut a la crisi sanitària, la Mobile Week té un programa complet d’activitats online (Tallers, Conferències i un cap de setmana amb activitats per a tota la família) que pretenen apropar la tecnologia i els nous reptes digitals a la ciutadania de Barcelona.
Aquest any, els tallers i conferències de la Mobile Week se centraran en 3 temàtiques principals:
-Protecció de la nostra privacitat i dades a internet.
-Habilitats professionals digitals.
-El paper de la tecnologia durant la COVID-19.
Els tallers i conferències s’impartiran en català o castellà.
Totes les activitats de la Mobile Week són gratuïtes. Per poder accedir als vídeos dels tallers i conferències hauràs de deixar un correu electrònic.
Els tallers i conferències durant la setmana estan pensats per adults i joves. Durant el Family Day, tant pares com fills podran gaudir de tallers, conferències pensats especialment per ells.
La Mobile Week està pensada per ser un espai per a la ciutadania. Si vols col·laborar en futures edicions oferint el teu espai o realitzant algun taller i/o conferència, escriu un correu electrònic a mobileweek@mobileworldcapital.com.