Ajuntament de La Pobla de Segur

La Pobla de Segur és el segon municipi en importància de la comarca del Pallars Jussà. La seva riquesa i forma de vida té la base en el comerç i els serveis, així com en la indústria, la pagesia i la ramaderia.
El terme municipal de la Pobla de Segur inclou, a més d'aquesta vila, els pobles i despoblats de Gramuntill, Montsor, Puimanyons i Sant Joan de Vinyafrescal.
La vila compta amb nombrosos atractius turístics, com són el riu Noguera Pallaresa,  el vincle que té amb les tradicions dels Raiers i les Falles del Pirineu, el Conjunt Modernista Casa Mauri i el Congost de Collegats, que ofereix nombroses activitats de turisme actiu com són el barranquisme, l’escalada, el senderisme o el ràfting. La Reserva de Boumort és un espai idoni per l’observació de la fauna on destaquen el cérvol i els carronyaires i  també compta amb l’Embassament de Sant Antoni que aporta diferents opcions d’activitats de turisme actiu en aigües tranquil·les.

La Pobla de Segur disposa d'un Telecentre on es realitzen acreditacions ACTIC i un espai Coworking situats al centre de la vila.
Address

Av. Verdaguer, 35, 25500 La Pobla de Segur, Spain

Phone no.

973 68 00 38

Av. Verdaguer, 35, 25500 La Pobla de Segur, Spain