Ajuntament de Tremp

Tremp és una ciutat de poc més de 6.000 habitants i amb una extensió de 303km quadrats, la més gran de Catalunya. Està ubicada a la zona nord-occidental a 470 metres sobre el nivell del mar, és la porta d’entrada al Pirineu i el seu centre comercial i de serveis.

Amb una gran riquesa patrimonial tant a nivell cultural com natural, es caracteritza per ser una zona amb molta varietat geològica, de fet és el cor del Geoparc Mundial de la Unesco Orígens.

L’Ajuntament de Tremp ha rebut diversos premis en l’àmbit de les administracions digitals des del 2014, destaca el guardó que va rebre el 2017 com a segon municipi a nivell de Catalunya en la implementació de l’administració electrònica.

Des del Punt Tic e-centre Tremp fa més de 15 anys que s’aposta per la promoció de la tecnologia a diferents àmbits de la població. Des de tallers, organització de jornades i formacions específiques. En els darrers anys l'equipament s’ha anat transformant a les necessitats de la ciutadania i és per això que ara està més focalitzat en les entitats i en projectes innovadors com la robòtica i programació a les escoles.

En l’àmbit de l’emprenedoria, l'any 2018 es va crear un espai de coworking, La Incubadora de Tremp, oferint així a la població emprenedora un espai des del que desenvolupar i compartir les idees de negoci.
Address

Plaça de la Creu, 1, Tremp, Spain

Email

telecentre@ajuntamentdetremp.cat

Phone no.

973650005

Plaça de la Creu, 1, Tremp, Spain