Consell Comarcal Alta Ribagorça

L’Alta Ribagorça, creada per la llei de 28 de març de 1988 de la Generalitat de Catalunya, és una comarca d’alta muntanya, amb una superfície de 426,8 Km2 i una densitat de població molt baixa  (9 hab. / Km2) amb nombrosos nuclis de població. S'estructura administrativament en tres municipis; El Pont de Suert, Vilaller, i la Vall de Boí. Funcionalment, El Pont de Suert actua com a centre de serveis d'una àrea que s'estén més enllà dels límits administratius comarcals i autonòmics.

L'aparició i desenvolupament de les noves tecnologies i especialment d'internet, va portar al Consell Comarcal l'any 2002 a crear un àrea específica que treballés en la implantació a la comarca de les noves tecnologies. Principalment, els serveis que s'ofereixen són:

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, mitjançant l’àrea de Noves Tecnologies, utilitza el seu PuntTIC com a referent territorial en TIC, facilitant, a banda de determinades infraestructures, accions que ofereixen, per mitjà de la figura del seu dinamitzador TIC, des del suport i assessorament a la formació i divulgació en temes tecnològics.
Address

Avinguda de Victoriano Muñoz, 48, 25520 El Pont de Suert, Lleida, Spain

Email

croca@ccar.ddl.net

Phone no.

973 69 03 53

Avinguda de Victoriano Muñoz, 48, 25520 El Pont de Suert, Lleida, Spain