Eurecat – El Centre Tecnològic de Catalunya

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, promou, mitjançant la recerca aplicada i la innovació, la competitivitat de les empreses i el benestar de la societat. És el principal centre tecnològic de Catalunya i la segona organització privada d'Espanya en captació de fons d'H2020. Reuneix l'experiència de més de 650 professionals que generen un volum d'ingressos de 50 milions d'euros anuals i dóna servei a més de 1.600 empreses.

I+D aplicada, serveis tecnològics, formació d'alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Participa en més de 200 grans projectes consorciats d'I+D+i nacionals i internacionals d'alt valor estratègic i compta amb 88 patents i 7 spin-*off.

El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mesura de cada empresa.
Address

Carrer de Bilbao, 72, 08005 Barcelona, Spain

Carrer de Bilbao, 72, 08005 Barcelona, Spain